skip to Main Content
Quiz on Tour inhuren

Thuiswerken saai? Daar maken wij een einde aan! Voor jou en je collega’s brengen we een stukje strijd en gezelligheid rechtstreeks naar jullie woonkamers. Quiz on Tour biedt speciale op maat gemaakt quizzen aan voor bedrijven, verenigingen en voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken!

Ontdek onze pakketten:

Quiz op Maat - GOUD
€750,-
Dit pakket is inclusief:

2 presentatoren

Twee olijke quizpresentatoren die niet alleen shinen dankzij hun glitterjasjes, maar ook door hun enthousiasme.

Quizvragen op maat

Wil je specifieke bedrijfsvragen? Voor de quizmakers is dat geen probleem. Ze denken graag met je mee om deze quiz helemaal te laten passen.

4 tot 6 vragenronden

Met afbeeldingen, audio- & videofragmenten, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.

Afgestemde live stream

Wij creëren een online omgeving, inclusief online antwoordformulier, live stream en de mogelijkheid om te chatten met elkaar.

1,5 - 2 uur vermaak

Anderhalf tot twee uur heerlijk vermaak met je collega’s. Zo in je eigen woonkamer, met de mogelijkheid om dit live op je televisie te bekijken.

Vorm eigen teams

Verzamel collega’s in een team; verzin een kekke teamnaam en de benen kunnen op tafel. Aan het einde van de quiz is de uitslag direct bekend. Wie mag binnen jouw bedrijf zichzelf dé slimste noemen?

Quiz op Maat - PLATINUM
€1100,-
Alles van GOUD plus:

Live muzikale begeleiding

De presentatoren worden live begeleid door een weergaloze pianist. De meest iconische liedjes, muzikale linkvragen en akoestisch pianospel komt voorbij.

Muziek op maat?

Wil jij een liedje voorbij horen komen met een herschreven tekst? De quizmasters denken graag met je mee om iets te schrijven.

Eigen bedrijfsfilm inclusief lied
Prijs op maat

Wil jij echt iets ludieks doen voor je medewerkers en collega’s? Wat dacht je van een bedrijfsfilm met een eigen lied.

Wil jij je collega’s laten zien waar jullie tegenaan lopen met al dat thuiswerken? Of wil je de waardering naar je medewerkers uitspreken? Weet je niet precies hoe? Geen probleem. Wij schrijven voor jouw bedrijf een scenario voor de film en een nieuwe tekst op een bestaand lied. Het lied wordt professioneel ingezongen en de film wordt voor je gemonteerd. Iets waar je medewerkers het nog tijden over zullen hebben.

Back To Top
Mandje met tickets
Geen tickets in je mandje!
0